L'AMPA COL·LABORA

Com cada any, l'AMPA agraeix l'oportunitat que se li dóna de col·laborar en la revista. Una revista digital elaborada pel nostre alumnat no és més que una publicació amb el valor afegit que suposa una tasca d'aprenentatge-servei. Per això, des de l'AMPA volem felicitar especialment al professorat que la fa possible. Enguany volem que la nostra aportació sigui per fer arribar a tota la comunitat educativa una síntesi de les darreres actuacions de l'AMPA a l'Institut les quals es podem classificar en tres grups:

1-Aportacions econòmiques que s'han consolidat al llarg del temps i de les diferents juntes, i que han esdevingut aportacions consolidades dins de la dinàmica d' un curs:

-Tot els nois i noies que comencen primer d'ESO a l'institut se'ls dóna una samarreta d'esport .

-Els Premis del jocs florals, roses i llibres, són

assumits pel pressupost de l'AMPA.

-En les proves cangur de matemàtiques, com a detall per una tan bona iniciativa, paguem l'esmorzar dels participants del nostre centre.

-Les bibliotecàries que fan possible el servei de préstec són un suport a la biblioteca del centre el el cost econòmic del qual és assumit per la nostra associació.

 

2-Aportacions econòmiques que responena la demanda del centrefruit de les reunions que es mantenen amb la direcció:

-Digitalització d'una aula de tercer d'ESO

-Augmentar les hores de les bibliotecàries per tal que puguin ajudar a tirar endavant el nou projecte que la biblioteca del centre està tirant endavant.

-Aquest curs 12-13 l'AMPA s'ha fet càrrec de

les agendes escolars. Fins ara, era la Diputació qui feia arribar una agenda per estudiant de manera gratuïta.

-El nou horari ha implicat canvis organitzatius dins el centre tant pel que fa respecte a les classes com a les hores d'esbarjo.Tenint en compte el lloc on fan pati part de l'alumnat es va creure important col·locar fonts i bancs que els permetin gaudir d'uns estona de lleure amb millors condicions.

3-Col·laboracions i tasques no econòmiques:

-Gestionar el teatre, activitat extraescolar amb bona acceptació per tant de l'alumnat.

-Gestionar el servei de taquilles amb l´únic objectiu de respondre a les demandes .

-Col·laborar amb la vostra revista.

-Recollir els suggeriments/queixes/agraïments que ens puguin fer arribar les famílies per tal detenir-les en compte, fer les arribar a direcció si s'escau, i millorar així qualsevol aspecte de la vida escolar a l'Institut.

-Les tasques pròpies de qualsevol l'associació reunió anual de socis i sòcies, presentació liquidació i nou pressupost i de les pròpies d'una AMPA com ara triar representant pel Consell escolar.

Des d'aquí us animem a formar part activa de la junta. No cal dir que això us ajudarà a conèixer millor la dinàmica del centre i, per tant ,serà una eina més en la difícil tasca de ser mare i pare.

Que la crisi i les retallades no ens facin defallir!

Ànims i endavant!!

Ampa de l'Institut Alt Penedès