ARIES (20 de març al 19 d’abril)

Bé, boc o cabra, o el que siguis, en l’amor tindràs un petit inconvenient perquè dues persones estaran després de tu i hauràs de triar un dels dos, encara que si vols queda’t amb els dos, així no fas patir a ningú.

Quant a la salut, has de començar a deixar de menjar tanta pizza, hot-dogs i coca-cola perquè la cara se’t posarà pitjor que un full d’un quadern de matemàtiques. aquesta setmana és bona per divertir-te i trobar el que se t'havia perdut...

TAURE (20 d’abril al 20 de maig)

Aquesta setmana t’has de cuidar per que et poden posar els trosso,s però no parlo dels que ja tens sinó dels altres, tu saps al que em refereixo.

En la salut et sentiràs com mai, aprofita-la i diverteix-te ja sigui de dia o de nit. Tindràs molta sort tanta que mínim et trauràs la loteria i et faràs milionari tant que t’oblidaràs fins al facebook.

Aprofita la setmana i fes el que vulguis.

GEMINIS (21 de maig al 20 de juny)

Geminis, aquesta setmana no serà molt bona. Perdràs un examen, també una matèria. Et recomano que si per aquesta setmana tens alguna cosa a lliurar al professorat, no la ’hi donis perquè de segur que trauràs un zero.

També els astres et recomanen que valoris el que tens perquè després te'n podràs penedir.

Aquesta setmana no surtis de nit perquè quan vagis caminant podràs caure en ’un toll i tots es riuran de tu.

CÀNCER (21 de juliol al 22 de juliol)

Aquesta setmana hauràs de deixar de banda tot el que fas per dedicar-te a fer coses noves. Els astres et recomanen que surtis al carrer o que truquis a tots els teus amics i els diguis t’estimo. No, això no ho facis; segurament creuran que tens problemes d'autoestima.

En els diners, podràs gastar tot el que vulguis. Per tant, el cap de setmana has d’anar al primer centre comercial que vegis i compra tot el que t’agradi. No et preocupis, els astres diuen que et paguen aquesta setmana... No, mentida: procura portar diners o podràs acabar en presó.

LLEÓ (23 de juliol al 22 d’agost)

Lleó els astres diuen que aquesta setmana sentiràs molts mals de cap, però que se’t passaran en poc temps... 3 o 4 dies no és molt oi.

En els diners.... millor que no te'n parli perquè aquesta setmana no en tindràs molts. Llavors, ho hi poses imaginació o comença a patir des d’ara.

Els astres et recomanen que aquesta setmana surtis a veure una pel·li amb tots els teus amics. Convida’ls, però que ells paguin l’entrada... aprofita les estrenes de moda i més ara que estan en 3D.

VERGE (23 d’agost al 22 de setembre)

Verge, els astres et recomanen que per aquesta setmana et prenguis un Red Bull perquè et doni ales, el millor que faràs aquesta setmana serà parlar amb algú ... però no amb qualsevol persona potser es un extraterrestre o un fantasma... perquè no?

Dedica’t a estudiar més. Et servirà de molt per aquesta setmana perquè tindràs un examen sorpresa.

No col·loqueu el mòbil a la butxaca perquè t’explotarà de tantes trucades que rebràs per desitjar-te el happy birthday.

BALANÇA (23 de setembre al 22 d’octubre)

Els astres et recomanen que aquesta setmana vagis amb compte perquè el més segur és que tinguis un accident... Però no t’espantis perquè no és res de dolent, només et podràs trencar un os, el cap o potser morir... O sigui, res de dolent.

D’altra banda els astres estan una mica enfadats amb tu perquè encara no has anat a cinema a veure una pel·li... però no et preocupis que aquesta setmana si estrenarà aquella pel·lícula que estaves esperant.

Ah i no escoltis musica tot el dia o començares a escoltar-la fins quan no l’escoltis.

ESCORPÍ (23 d’octubre al 22 de novembre)

Escorpí els astres estan del teu costat aquesta setmana la relació amb aquesta persona que t’estimes serà millor que mai, però hauràs de posar de la teva part apropant-te una mica més a ella perquè això li agrada.

Tindràs problemes perquè suspendràs els exàmens. Així que, si aquesta setmana n'has de fer un, millor que no escriguis... Lliura el full en blanc i els astres faran que el professor et fiqui un 10... Sí, és clar, no estudiïs per veure si en veritat trauràs 10.

Aprofita el cap de setmana i fes el que més t’agradi ja que fa temps que no ho fas.

SAGITARI (23 de novembre al 21 de desembre)

Sagitari els astre per aquesta setmana et recomanen que eliminis a tots aquests contactes que tens al MSN .... comença per aquests a les que els hi preguntes alguna cosa i et responen minuts després quan tu ja ni te’n recordes del que li vas preguntar.

Darrerament has estat una mica cansat, més del normal. Això és dolent perquè podries acabar en un hospital amb una bossa de destroces del costat, així que pren-te les coses amb més calma.

CAPRICORN (22 de desembre al 20 de gener)

Capricorn, aquesta setmana els astres et recomanen que surtis a caminar una mica i t’oblidis dels problemes i de les coses que t’estressen. Pots anar a fer una passejada en un parc, a la nit, però vés amb compte perquè et pot caure un OVNI al cap.

En relació a la salut, pren molta aigua i suc de llimona perquè et podries ressecar i després semblaràs una planta d’aquestes del desert.

Pren-te una cola-coca i coneix el costat bo de la vida.

AQUARI (21 de gener al 21 de febrer)

Aquari, els astres per aquesta setmana veuen les coses una mica humides amb tu, allunyat de tot el relacionat amb l’aigua per que alguna cosa dolenta et podria passar, és més, ni tan sols prenguis aigua aquesta setmana potser que estigui enverinada.

És moment que facis un viatge. Pots anar al mundial, però recorda: si decideixes anar-hi, no ho facis per mar, vés-hi amb avió.

Coneixeràs algú interessant, però et sentiràs bé i malament a la vegada. Vés en compte..

PEIXOS (23 de febrer al 19 de març)

Peixos, els astres et recomanen que el cap de setmana surtis amb els teus amics... Els pots convidar a anar a la platja, però tu no et fiquis a l'aigua massa endins perquè et pots trobar amb un tauró o, encara pitjor, amb una criatura encara no descoberta... Ah, però si te l'arribes a trobar, porta amb tu una càmera aquàtica i pren-li fotos abans que moris.

No t’oblidis de visitar els que t’importen.

En relació als ’estudis, no et preocupis per això, perquè, igual el món s’acaba i llavors, de què servirà? Millor surt i diverteix-te tant com puguis.