El curs escolar 2012-13 s'ha iniciat sota el signe d'austeritat que tots patim de la millor manera que podem. Avui vivim temps dificils, marcats per una crisi que ens castiga per tot arreu.

La crisi econòmica que tiranitza el nostre país també ha afectat la nostra revista però, tots junts, l'hem elaborada, i aquest és el resultat del nostre esforç.

Deia Cervantes que la gana aguditza l'enginy. Ens fem nostres les seves paraules i les incloem en el context de la nostra creació literària. L'enginy no té límits quan es tracta de la imaginació dels sectors més joves de la societat en la qual nosaltres ocupem un lloc destacat. Som així, enginyosos, meravellosos i fantàstics. Estem satisfets i orgullosos de la feina realitzada.

La crisi de valors socials i personals gairebé no ens han fregat. Nosaltres seguim caminant en línia recta enfront d’un món caracteritzat per camins torts i sinuosos. Hem anat buscant la matèria prima necessària per dur a terme la nostra obra, la nostra revista.

Un fabulós tresor s'amaga entre les seves pàgines: entrevistes, temes d'especial interès, anècdotes, acudits, passatemps...

Escriure no és fàcil. El procés creador comporta moltes dificultats. És precís buscar un tema d'actualitat que no només ens agradi als que escrivim sinó que, a més, atregui l'interès del lector. Hem hagut d'envoltar-nos de silenci i de soledat per escriure els nostres articles. El resultat el teniu aquí, en aquestes pàgines. Acolliu-les amb el mateix entusiasme que hem posat nosaltres en escriure-les.

L'equip de redacció, direcció i tots els participants en la realització d'aquesta revista us donem la benvinguda a les nostres pàgines. Us desitgem que disfruteu de la lectura.

Jaume Gaya Catasus