Polseres Vermelles és una sèrie de 28 capítols de 45 min cadascun, creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas. Presenta la història d’un grup de joves que estan en un hospital i intenten superar la seva malaltia. És una sèrie per a tots els públics, amb una gran intensitat emocional.

http://www.youtube.com/watch?v=131uJJ3NSJU&feature=relmfu

BIOGRAFIA D'ALBERT ESPINOSA

Quan tenia tretze anys li van diagnosticar un osteosarcoma pel qual van haver d’amputar-li una cama. Va patir metàstasi i també va ser necessària l’extirpació d’un pulmó (als setze anys) i del fetge (als divuit anys). En total, va passar deu anys en hospitals. Aquesta experiència vital li ha servit d’inspiració per a algunes de les seves obres teatrals, literàries i guions de cinema i televisió.

Als dinou anys, va començar a cursar estudis d’enginyeria industrial (branca Química) a l’escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de la Universitat Politècnica de Catalunya. En aquest centre, va ser un dels integrants, juntament amb altres estudiants, del grup de teatre amateur.


Ha creat alguns llibres com:

  • Si tu em dius vine ho deixo tot ... però diguem vine.
  • Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo.
  • El mon groc
  • Planta 4º

PROTAGONISTES DE POLSERES VERMELLES

El Roc és un nen que te 14 anys i és un polsera. Ha nascut a Barcelona i comparteix habitació amb l’Ignasi, la 254. Està en coma i la seva mare és la pallassa de l’hospital i el va aveure cada dia.

L’Ignasi es un polsera i te 16 anys. Ha nascut a Cardedeu i comparteix habitació amb el Roc, la 254. Arribà a l’hospital per un possible atac de cor.

 

El Lleó és un polsera i té 18 anys. Ha nascut a Canet de Mar i comparteix l’habitació amb el Jordi, la 276. Arribà al hospital per un osteosarcoma a la cama, i finalment liamputen. Ara està pendent de la rehabilitació i també de la quimioteràpia posterior. Té 5 polseres vermelles perquè l’han operat 5 cops, ja que abans li van implantar una pròtesi de Kotz. El ve a veure molt sovint la seva germana Gavina.

La Cristina és una polsera i té 18 anys. Ha nascut a Igualada. Viu a la planta 3, a l'habitació 323, arriba a l’hospital perquè es anorèxica. La seva germana la ve a veure cada dia.

El Toni és un polsera i te 17 anys. És un noi especial. Té un petit retard que elfa molt especial. Està ingressat a l’hospital a causa de un accident amb la moto i s’ha trencat 12 ossos. Viu a la segona planta a l’habitació 201. El seu avi el va a veure cada dia.

l Jordi és un polsera i te 16 anys. Ha nascut a Andorra i comparteix l’habitació amb el Lleó, la 276. Arriba a l’hospital perquè li han diagnosticat un càncer de tíbia. El ve a veure molt la seva mare i també el seu pare, quan pot.